Onderwijs en wetenschap

Hieronder enkele van de projecten waar we trots op zijn en / of momenteel aan werken. Wij bouwen maatwerk digitale producten voor iedereen, van startup tot overheid. Oplossingen met meerwaarde die gebruikers een fantastische ervaring bieden.

business-cargo-cargo-container-city-262357.jpeg

IMPEL

Zooma bouwt voor de Europese Unie een geavanceerd inspectieplatform bestaande uit Android en iOS apps, een webapp, een CMS en een API. Met de apps voeren inspecteurs, politieagenten en douaniers in maar liefst 35 landen inspecties uit op transporten. De belangrijkste doelstelling van dit project is het in kaart brengen en terugdringen van illegale handel in afval.

HH5.png

Hospital Hero

In samenwerking met o.a. het LUMC en Naturalis ontwikkelde Zooma de Hospital Hero app en later de bijpassende website. Door middel van gamification vermindert Hospital Hero spanning, angst en stress bij kinderen én ouders tijdens een ziekenhuisbezoek.

Minerva-header.png

Minerva

Minerva is de oudste studentenvereniging van Nederland, opgericht in 1814. Zooma bouwt in sprints aan de iOS en Android apps met als doel deze het digitale middelpunt van de vereniging te laten worden, dé sociale hub voor de meer dan 2000 leden.

14.jpeg

De Dorus

De Dorus is een coworking gebouw waar een mooie, bonte verzameling van bedrijven is gevestigd. Zooma is de initatiefnemer en we konden het natuurlijk niet laten ook een mooie website en een speciale coworking app te bouwen voor De Dorus!

surf-header.png

SURF

In opdracht van SURF, dé ICT-coöperatie van onderwijs en onderzoek, ontwikkelt Zooma 'SURFsharekit'; een tool die het mogelijk maakt voor onderwijsinstellingen om kennismateriaal (bijv. onderzoekspublicaties en afstudeerproducten) te beheren en delen.

Marepromovoorwebsite3.png

Universiteit Leiden

Zooma ontwierp en ontwikkelde in 2019 de nieuwe website en in 2020 de app voor Leids Universitair Weekblad Mare. Het doel van de nieuwe website was de artikelen, foto's en tekeningen optimaal naar voren laten komen. De app is daarna ontwikkeld om de vaste lezers nóg beter te bedienen.

DSC3.png

DSC

Het Delftsch Studenten Corps (DSC) is de oudste studentenvereniging van Delft. Zooma heeft in samenwerking met leden van de technische commissie van DSC de native iPhone app ontwikkeld en deze naadloos gekoppeld aan de ICT systemen van DSC.

app_frans.jpeg

LOI

Voor de LOI, de Leidse Onderwijsinstellingen, heeft Zooma onlangs de taalcursus app vernieuwd. De gratis app is ontwikkeld ter ondersteuning van de beginnerscursussen Engels, Spaans, Duits, Frans en Italiaans. Met deze app kun je altijd en overal leren!

vanishedvoicesheader3.png

Vanished Voices

Hoe spraken mensen duizenden jaren geleden? En hoe klonken deze talen? De Vanished Voices app voor Android en iOS beantwoordt deze vragen. Deze app van de Universiteit Leiden neemt je tot 4500 voor Christus mee terug in de geschiedenis van de taal.

Groenten-Fruit-Veggipedia-Header-v5-FocusFillWzE3OTYsNTYzLCJ5IiwyMjld6.jpeg

Veggipedia

Veggipedia is dé onafhankelijke bron over aardappelen, groenten, fruit, kruiden en paddenstoelen. Van informatie over teelt tot voedingswaarden, aangevuld met praktische weetjes. In samenwerking met Nationaal Actieplan Groente en Fruit werkte Zooma aan een mooie overzichtelijke nieuwe website.

Waar we nu mee bezig zijn

Wij werken aan een app als hulpmiddel bij neurologische aandoeningen.

blinklab.png

Wij passen gamification toe in een app om spanning, angst en stress tijdens een ziekenhuisbezoek voor kinderen te verminderen.

293408228_356669099952521_2043378262727477862_n.jpeg

Relevante blogs

Volgende

Over ons