Startups

Hieronder enkele van de projecten waar we trots op zijn en / of momenteel aan werken. Wij bouwen maatwerk digitale producten voor iedereen, van startup tot overheid. Oplossingen met meerwaarde die gebruikers een fantastische ervaring bieden.

HH5.png

Hospital Hero

In samenwerking met o.a. het LUMC en Naturalis ontwikkelde Zooma de Hospital Hero app en later de bijpassende website. Door middel van gamification vermindert Hospital Hero spanning, angst en stress bij kinderen én ouders tijdens een ziekenhuisbezoek.

14.jpeg

De Dorus

De Dorus is een coworking gebouw waar een mooie, bonte verzameling van bedrijven is gevestigd. Zooma is de initatiefnemer en we konden het natuurlijk niet laten ook een mooie website en een speciale coworking app te bouwen voor De Dorus!

tmsqrhomeheader6.jpeg

TimeSquare

TimeSquare is een startup. Het piepjonge bedrijf bouwt aan een 'app store voor festival apps'. TimeSquare werd o.a. tweede bij de Buma Music Meets Tech awards en op Amsterdam Dance Event uitgeroepen als "one of the most promising music tech startups".

airtender.jpeg

Airtender

Airtender is een slim plug-and-play lucht- en vacuümapparaat voor in de keuken. Zooma ontwikkelde een handige, geavanceerde, app waarmee het apparaat bediend kan worden. Bereid heerlijke gerechten, belucht je mooie wijnen optimaal en creëer indrukwekkende cocktails met Airtender!

Speurroutes-3.jpeg

Speurroutes

Wie speurt ziet meer! Zooma ontwikkelde de app (PWA) voor Speurroutes! Speurroutes NL ontwikkelt, je raadt het al, speurroutes door Nederlandse steden. Lekker dwalen door steden, speuren naar tips en aanwijzingen. Zo zag je de stad nog niet eerder.

headerblink3.png

Blink Hypotheken

Zooma ontwierp en ontwikkelde de gloednieuwe website voor het kersverse vastgoedfinanciering- en hypotheekadvies bureau Blink. De website is een prachtig 'visitekaartje' geworden voor het Leidse Blink!

56169781-2718172924922597-8658802451266142208-o3.jpeg

Beacon Fields

Beacon Fields is een jong Nederlands bedrijf dat sensoren voor de landbouw produceert. Zooma werkt mee aan de ontwikkeling van de apps, het klantdashboard en de backend koppelingen die communiceren met de sensoren in het veld.

vishwas-katti-x2XDMf-rirc-unsplash3.jpeg

NL Waterland

NL Waterland is het nationale platform ter bevordering van recreatie en toerisme in waterrijke gebieden. Zooma werkt in nauwe samenwerking met het NL Waterland team aan de Android en iOS apps.

Waar we nu mee bezig zijn

Wij werken aan een app als hulpmiddel bij neurologische aandoeningen.

blinklab.png

Wij passen gamification toe in een app om spanning, angst en stress tijdens een ziekenhuisbezoek voor kinderen te verminderen.

293408228_356669099952521_2043378262727477862_n.jpeg

Relevante blogs

Volgende

Over ons