Youmie

Studenten- en studieverenigingen

Zooma bouwt sinds 2016 onder de naam Youmie state-of-the-art apps voor studie- en studentenverenigingen. De apps werden al snel de digitale leden-platforms voor verschillende grote studentenverenigingen. Met de Youmie-technologie kunnen we ontzettend hoge kwaliteit apps leveren, zoals Zooma dat gewend is te doen, maar wel voor hele aantrekkelijke prijzen. Inmiddels worden de apps dagelijks gebruikt door duizenden studenten verspreid over tientallen studie- en studentenverenigingen door heel Nederland.

Na een succesvolle samenwerking met onze stadsgenoot Minerva, blijkt de studentenwereld klein, want steeds meer verenigingen meldden zich om ook te informeren naar onze leden-apps. We breidden uit met mooie verenigingen, zoals Vindicat, Albertus Magnus, en nog vele andere verenigingen. De Youmie apps werden bij deze verenigingen al snel dé sociale hub, waar leden alle verenigingsinformatie, maar ook elkaar, altijd bij de hand hebben. Zo vinden leden in de app informerende pagina's, zoals de almanak, nieuws, evenementen, fotoalbums, verjaardagen, en meer. Maar er is ook interactie mogelijk door middel van het prikbord, dynamische formulieren, polls, enquêtes, en meer.

Beheer je profiel

Leden kunnen zelf hun gegevens en almanakgroepen aanpassen.

Kom in contact met elkaar

Leden kunnen zelf binnen categorieën berichten plaatsen in het prikbord, liken, opmerkingen plaatsen en elkaar taggen.

Reserveer een zaal

Reserveer zalen voor verschillende activiteiten en vraag benodigde informatie aan jullie leden.

Sinds 2023 werken wij samen met Zooma. Door het brede scala aan mogelijkheden hebben wij een omgeving voor zowel onze Leden als onze reünisten kunnen creëren. Door de fijne communicatie met Zooma worden verbeteringen en nieuwe ideeën snel gerealiseerd. Wij zijn zeer tevreden.

Floor Brinkhuis - Vice-Praeses UVSV/NVVSU

Lees de hele UVSV case

Als Vereniging waren wij opzoek naar een nieuwe ledenapp. Al snel kwamen wij terecht bij Zooma. Het team is al erg ervaren met studentenverenigingen en hadden al veel inzicht in onze behoeften. Het contact verloopt soepel en je ontvangt snel een reactie. Wij kijken positief terug op de ontwikkelfase van de app en kijken uit naar een duurzame samenwerking.

Sion Schlicher - Secretaris LVVS Augustinus

Lees de hele Augustinus case

Volgende

BlinkLab