Uitgelicht

Hier zijn enkele van de projecten waar we trots op zijn en waaraan we momenteel werken. We ontwikkelen op maat gemaakte digitale producten voor iedereen, van start-ups tot overheidsinstanties.

Wereldmuseum

Na de Sabi Suriname app voor het Wereldmuseum, werd Zooma ingeschakeld om mee te werken aan het Tag The Picture project. Zooma bouwde een geavanceerde website met een module waarin vrijwilligers heel precies objecten op foto's kunnen markeren en taggen. Een uitdagend project voor zowel onze front- als backend ontwikkelaars met een fantastisch resultaat!

Naturalis

Samen met Naturalis bouwden we een kennisplatform voor de taxonomie van bestuivers. Via de Pollinator Academy kunnen belangstellenden modules volgen over de taxonomie van bijen, vlinders, en andere bestuivers.

onvz.jpeg

ONVZ

Zooma werkt sinds 2018 in opdracht van ONVZ, de bekende premium zorgverzekeraar met zo'n 400.000 verzekerden, aan de ontwikkeling van de 'Mijn ONVZ'-apps voor iPhone en Android. De apps stellen klanten onder andere in staat om eenvoudig en veilig zorgnota's te declareren en de stand van hun huidige eigen risico te controleren. Echte premium apps voor dé premium zorgverzekeraar!

TMSQR

Sinds 2015 is TMSQR volop bezig met het maken van te gekke festival-apps voor muziek, theater, films en allerlei andere soorten festivals. Samen met ons geweldige team bij TMSQR werkt Zooma stap voor stap mee aan dé ultieme festival-app.

HH5.png

Hospital Hero

Het Hospital Hero concept is een mooi initiatief van Veronique van Noort en Nicole Donkel, twee verpleegkundigen op de kinderafdeling van het Willem Alexander Kinderziekenhuis (LUMC). Zooma werkt sinds 2020 (trots!) mee aan dit concept waar ook onder andere ook experts van Nell, TU Delft en Naturalis aan meewerken. En het mooiste: steeds meer ziekenhuizen sluiten zich aan.

Opnij

Zooma ontwikkelde in opdracht van Onderwijscentrum Opnij de digitale versie van de EF Planagenda. We bouwden een webomgeving voor leerlingen en mentoren, en voegden daar native Android en iOS apps aan toe. Door koppelingen met Magister en Somtoday, worden alle leertaken voor leerlingen direct geïmporteerd in hun planagenda.

Lakenhal3.png

Museum de Lakenhal

Sinds 2019 bouwt Zooma mee aan de apps voor het fantastische Museum De Lakenhal in ons eigen Leiden. In samenwerking met het team van De Lakenhal en de designers en backend developers van Fabrique maken we de succesvolle apps steeds een beetje mooier.

Minerva-header.png

Minerva

Minerva is de oudste studentenvereniging van Nederland, opgericht in 1814. De vereniging benaderde Zooma in 2016 met de vraag mee te denken over een nieuwe app. Het doel van het Minerva bestuur is de app het digitale middelpunt van de vereniging te laten worden, dé sociale hub voor de meer dan 2000 leden. De app was direct een groot succes met indrukwekkende gebruikersstatistieken!

14.jpeg

De Dorus

De Dorus is een 'creative coworking community'. Zooma is eigenaar, en zelf ook 'bewoner', van De Dorus en dus hebben we natuurlijk zelf de huisstijl, de website en de apps ontwikkeld! Elk kwartaal, in scrumsprints, bouwen we verder aan het platform, op basis van feedback van andere De Dorus coworkers.

business-cargo-cargo-container-city-262357.jpeg

IMPEL

Zooma bouwt voor de Europese Unie een geavanceerd inspectieplatform bestaande uit Android en iOS apps, een webapp, een CMS en een API. Met de apps voeren inspecteurs, politieagenten en douaniers in maar liefst 35 landen inspecties uit op transporten. De belangrijkste doelstelling van dit project is het in kaart brengen en terugdringen van illegale handel in afval.

Waar we nu mee bezig zijn

Wij werken aan een app als hulpmiddel bij neurologische aandoeningen.

blinklab.png

Wij passen gamification toe in een app om spanning, angst en stress tijdens een ziekenhuisbezoek voor kinderen te verminderen.

293408228_356669099952521_2043378262727477862_n.jpeg

Relevante blogs

Volgende

Over ons