Uitgelicht

Hier zijn enkele van de projecten waar we trots op zijn en waaraan we momenteel werken. We ontwikkelen op maat gemaakte digitale producten voor iedereen, van start-ups tot overheidsinstanties.

Youmie

Zooma bouwt sinds 2016 de digitale leden-platforms voor verschillende grote studentenverenigingen. Om dit te stroomlijnen is het label Youmie bedacht. Met de Youmie-technologie kunnen we ontzettend hoge kwaliteit apps leveren, zoals Zooma dat gewend is te doen, maar wel voor hele aantrekkelijke prijzen. Inmiddels worden de apps dagelijks gebruikt door duizenden studenten verspreid over tientallen studie- en studentenverenigingen door heel Nederland.

BlinkLab

Samen met Henk-Jan Boele en andere onderzoekers aan het prestigieuze Princeton en Erasmus MC, verkenden we de grenzen van de smartphone door de ontwikkeling van BlinkLab.

Wereldmuseum

Na de Sabi Suriname app voor het Wereldmuseum, werd Zooma ingeschakeld om mee te werken aan het Tag The Picture project. Zooma bouwde een geavanceerde website met een module waarin vrijwilligers heel precies objecten op foto's kunnen markeren en taggen. Een uitdagend project voor zowel onze front- als backend ontwikkelaars met een fantastisch resultaat!

Boekhandel De Kler

Voor Boekhandel De Kler ontwikkelde Zooma in 2023 in vijf intensieve sprints een nieuwe responsive website / webshop. De Kler is een bekende naam in het boekenvak met maarliefst twaalf fysieke winkels verspreid over evenveel steden in de randstad.

Naturalis

Samen met Naturalis bouwden we een kennisplatform voor de taxonomie van bestuivers. Via de Pollinator Academy kunnen belangstellenden modules volgen over de taxonomie van bijen, vlinders, en andere bestuivers.

TMSQR

Sinds 2015 is TMSQR volop bezig met het maken van te gekke festival-apps voor muziek, theater, films en allerlei andere soorten culturele festivals. Samen met het geweldige team bij TMSQR bouwt Zooma als dé tech partner stap voor stap mee aan dé ultieme festival-app.

HH5.png

Hospital Hero

Het Hospital Hero concept is een mooi initiatief van Veronique van Noort en Nicole Donkel, twee verpleegkundigen op de kinderafdeling van het Willem Alexander Kinderziekenhuis (LUMC). Zooma werkt sinds 2020 (trots!) mee aan dit concept waar ook onder andere ook experts van Nell, TU Delft en Naturalis aan meewerken. En het mooiste: steeds meer ziekenhuizen sluiten zich aan.

Opnij

Zooma ontwikkelde in opdracht van Onderwijscentrum Opnij de digitale versie van de EF Planagenda. We bouwden een webomgeving voor leerlingen en mentoren, en voegden daar native Android en iOS apps aan toe. Door koppelingen met Magister en Somtoday, worden alle leertaken voor leerlingen direct geïmporteerd in hun planagenda.

Lakenhal3.png

Museum de Lakenhal

Sinds 2019 bouwt Zooma mee aan de apps voor het fantastische Museum De Lakenhal in ons eigen Leiden. In samenwerking met het team van De Lakenhal en de designers en backend developers van Fabrique maken we de succesvolle apps steeds een beetje mooier.

Minerva-header.png

Minerva

Minerva is de oudste studentenvereniging van Nederland, opgericht in 1814. De vereniging benaderde Zooma in 2016 met de vraag mee te denken over een nieuwe app. Het doel van het Minerva bestuur is de app het digitale middelpunt van de vereniging te laten worden, dé sociale hub voor de meer dan 2000 leden. De app was direct een groot succes met indrukwekkende gebruikersstatistieken!

Waar we nu mee bezig zijn

Wij werken aan een app als hulpmiddel bij neurologische aandoeningen.

blinklab.png

Wij passen gamification toe in een app om spanning, angst en stress tijdens een ziekenhuisbezoek voor kinderen te verminderen.

293408228_356669099952521_2043378262727477862_n.jpeg

Relevante blogs

Volgende

Over ons