Uitgelicht

Hieronder enkele van de projecten waar we trots op zijn en / of momenteel aan werken. Wij bouwen maatwerk digitale producten voor iedereen, van startup tot overheid. Oplossingen met meerwaarde die gebruikers een fantastische ervaring bieden.

onvz.jpeg

ONVZ

In opdracht van ONVZ bouwt Zooma aan de 'Mijn ONVZ' apps. Met de apps kunnen klanten van ONVZ onder andere zorgnota's declareren en de actuele stand van het eigen risico bekijken. Snel, veilig en eenvoudig.

business-cargo-cargo-container-city-262357.jpeg

IMPEL

Zooma bouwt voor de Europese Unie een geavanceerd inspectieplatform bestaande uit Android en iOS apps, een webapp, een CMS en een API. Met de apps voeren inspecteurs, politieagenten en douaniers in maar liefst 35 landen inspecties uit op transporten. De belangrijkste doelstelling van dit project is het in kaart brengen en terugdringen van illegale handel in afval.

HH5.png

Hospital Hero

In samenwerking met o.a. het LUMC en Naturalis ontwikkelde Zooma de Hospital Hero app en later de bijpassende website. Door middel van gamification vermindert Hospital Hero spanning, angst en stress bij kinderen én ouders tijdens een ziekenhuisbezoek.

Minerva-header.png

Minerva

Minerva is de oudste studentenvereniging van Nederland, opgericht in 1814. Zooma bouwt in sprints aan de iOS en Android apps met als doel deze het digitale middelpunt van de vereniging te laten worden, dé sociale hub voor de meer dan 2000 leden.

14.jpeg

De Dorus

De Dorus is een coworking gebouw waar een mooie, bonte verzameling van bedrijven is gevestigd. Zooma is de initatiefnemer en we konden het natuurlijk niet laten ook een mooie website en een speciale coworking app te bouwen voor De Dorus!

Lakenhal3.png

Museum de Lakenhal

Ruim twee jaar was Museum De Lakenhal dicht voor renovatie, maar op 19 juni 2019 werd de heropening gevierd. Zooma had de eer daarbij te zijn, want wij ontwikkelden in samenwerking met Fabrique de gloednieuwe apps voor De Lakenhal. Want bij een lang verwachte opening hoort natuurlijk een spectaculaire app!

vindicat-hooghoudt.webp

Vindicat

Vindicat is een bekende studentenvereniging, gevestigd in Groningen en opgericht in 1815. Met meer dan 2000 actieve leden is het één van de grootste studentenverenigingen van Groningen, met een prachtige locatie aan de Grote Markt. Zooma heeft een volledig nieuw digitaal interactief ledenplatform voor ze gebouwd in de vorm van een iOS en Android app met een App Manager gekoppeld aan hun administratiesysteem Congressus.

App-Midden-Nederland-kopie-5.jpeg

FNV Veiligheid

Voor FNV Veiligheid is een levendige informatie-uitwisseling met en tussen zijn leden zeer belangrijk. Om die communicatie te bevorderen heeft Zooma samen met de teams van NPB, MARVER en AFMP de nieuwe websites en apps ontwikkeld.

tropenmuseum-sabi-suriname.jpeg

Tropenmuseum

Zooma ontwikkelde een app voor Tropenmuseum Junior! De app is specifiek gemaakt voor 'Sabi Suriname'; een tentoonstelling over Suriname, over de band met Nederland en de gedeelde koloniale geschiedenis.

tmsqrhomeheader6.jpeg

TimeSquare

TimeSquare is een startup. Het piepjonge bedrijf bouwt aan een 'app store voor festival apps'. TimeSquare werd o.a. tweede bij de Buma Music Meets Tech awards en op Amsterdam Dance Event uitgeroepen als "one of the most promising music tech startups".

Waar we nu mee bezig zijn

Wij werken aan een app als hulpmiddel bij neurologische aandoeningen.

blinklab.png

Wij passen gamification toe in een app om spanning, angst en stress tijdens een ziekenhuisbezoek voor kinderen te verminderen.

293408228_356669099952521_2043378262727477862_n.jpeg

Relevante blogs

Volgende

Over ons