Uitgelicht

Hier zijn enkele van de projecten waar we trots op zijn en waaraan we momenteel werken. We ontwikkelen op maat gemaakte digitale producten voor iedereen, van start-ups tot overheidsinstanties.

onvz.jpeg

ONVZ

Zooma werkt sinds 2018 in opdracht van ONVZ, de bekende premium zorgverzekeraar met zo'n 400.000 verzekerden, aan de ontwikkeling van de 'Mijn ONVZ'-apps voor iPhone en Android. De apps stellen klanten onder andere in staat om eenvoudig en veilig zorgnota's te declareren en de stand van hun huidige eigen risico te controleren. Echte premium apps voor dé premium zorgverzekeraar!

TMSQR

Sinds 2015 is TMSQR volop bezig met het maken van te gekke festival-apps voor muziek, theater, films en allerlei andere soorten festivals. Samen met ons geweldige team bij TMSQR werkt Zooma stap voor stap mee aan dé ultieme festival-app.

HH5.png

Hospital Hero

Het Hospital Hero concept is een mooi initiatief van Veronique van Noort en Nicole Donkel, twee verpleegkundigen op de kinderafdeling van het Willem Alexander Kinderziekenhuis (LUMC). Zooma werkt sinds 2020 (trots!) mee aan dit concept waar ook onder andere ook experts van Nell, TU Delft en Naturalis aan meewerken. En het mooiste: steeds meer ziekenhuizen sluiten zich aan.

Lakenhal3.png

Museum de Lakenhal

Sinds 2019 bouwt Zooma mee aan de apps voor het fantastische Museum De Lakenhal in ons eigen Leiden. In samenwerking met het team van De Lakenhal en de designers en backend developers van Fabrique maken we de succesvolle apps steeds een beetje mooier.

Minerva-header.png

Minerva

Minerva is de oudste studentenvereniging van Nederland, opgericht in 1814. De vereniging benaderde Zooma in 2016 met de vraag mee te denken over een nieuwe app. Het doel van het Minerva bestuur is de app het digitale middelpunt van de vereniging te laten worden, dé sociale hub voor de meer dan 2000 leden. De app was direct een groot succes met indrukwekkende gebruikersstatistieken!

14.jpeg

De Dorus

De Dorus is een 'creative coworking community'. Zooma is eigenaar, en zelf ook 'bewoner', van De Dorus en dus hebben we natuurlijk zelf de huisstijl, de website en de apps ontwikkeld! Elk kwartaal, in scrumsprints, bouwen we verder aan het platform, op basis van feedback van andere De Dorus coworkers.

business-cargo-cargo-container-city-262357.jpeg

IMPEL

Zooma bouwt voor de Europese Unie een geavanceerd inspectieplatform bestaande uit Android en iOS apps, een webapp, een CMS en een API. Met de apps voeren inspecteurs, politieagenten en douaniers in maar liefst 35 landen inspecties uit op transporten. De belangrijkste doelstelling van dit project is het in kaart brengen en terugdringen van illegale handel in afval.

vindicat-hooghoudt.webp

Vindicat

Vindicat is een bekende studentenvereniging, gevestigd in Groningen en opgericht in 1815. Met meer dan 2000 actieve leden is het één van de grootste studentenverenigingen van Groningen, met een prachtige locatie aan de Grote Markt. Zooma heeft een volledig nieuw digitaal interactief ledenplatform voor ze gebouwd in de vorm van een iOS en Android app met een App Manager gekoppeld aan hun administratiesysteem Congressus.

FNV Veiligheid

Voor FNV Veiligheid is een levendige informatie-uitwisseling met en tussen zijn leden zeer belangrijk. Om die communicatie te bevorderen, heeft Zooma samen met de teams van MARVER, AFMP en NPB de nieuwe websites en apps ontwikkeld. Daarmee hebben de politieagenten, militairen en marechaussees altijd de laatste informatie bij de hand en staan ze in direct contact met hun bonden én elkaar.

tropenmuseum-sabi-suriname.jpeg

Tropenmuseum

Zooma ontwikkelde een Android 'nabelevings' app voor Tropenmuseum Junior! De app is specifiek gemaakt voor 'Sabi Suriname'; een tentoonstelling over Suriname, over de band met Nederland en de gedeelde koloniale geschiedenis.

Waar we nu mee bezig zijn

Wij werken aan een app als hulpmiddel bij neurologische aandoeningen.

blinklab.png

Wij passen gamification toe in een app om spanning, angst en stress tijdens een ziekenhuisbezoek voor kinderen te verminderen.

293408228_356669099952521_2043378262727477862_n.jpeg

Relevante blogs

Volgende

Over ons