Verenigingen

Hier zijn enkele van de projecten waar we trots op zijn en waaraan we momenteel werken. We ontwikkelen op maat gemaakte digitale producten voor iedereen, van start-ups tot overheidsinstanties.

Minerva-header.png

Minerva

Minerva is de oudste studentenvereniging van Nederland, opgericht in 1814. De vereniging benaderde Zooma in 2016 met de vraag mee te denken over een nieuwe app. Het doel van het Minerva bestuur is de app het digitale middelpunt van de vereniging te laten worden, dé sociale hub voor de meer dan 2000 leden. De app was direct een groot succes met indrukwekkende gebruikersstatistieken!

vindicat-hooghoudt.webp

Vindicat

Vindicat is een bekende studentenvereniging, gevestigd in Groningen en opgericht in 1815. Met meer dan 2000 actieve leden is het één van de grootste studentenverenigingen van Groningen, met een prachtige locatie aan de Grote Markt. Zooma heeft een volledig nieuw digitaal interactief ledenplatform voor ze gebouwd in de vorm van een iOS en Android app met een App Manager gekoppeld aan hun administratiesysteem Congressus.

App-Midden-Nederland-kopie-5.jpeg

FNV Veiligheid

Voor FNV Veiligheid is een levendige informatie-uitwisseling met en tussen zijn leden zeer belangrijk. Om die communicatie te bevorderen, heeft Zooma samen met de teams van MARVER, AFMP en NPB de nieuwe websites en apps ontwikkeld. Daarmee hebben de politieagenten, militairen en marechaussees altijd de laatste informatie bij de hand en staan ze in direct contact met hun bonden én elkaar.

DSC3.png

DSC

Het Delftsch Studenten Corps (DSC) is de oudste studentenvereniging van Delft. Zooma heeft in samenwerking met leden van de technische commissie van DSC de native iPhone app ontwikkeld en deze naadloos gekoppeld aan de ICT systemen van DSC.

20191203-143218.jpeg

Universiteit Leiden

De EL CID-week is de officiële introductieweek van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden. Zooma ontwikkelde de app die de duizenden aankomende studenten helpt de stad Leiden, de studie en het studentenleven te ontdekken!

Albertus8.png

Albertus Magnus

Voor de Groningse studentenvereniging Albertus Magnus hebben we een volledig nieuw digitaal ledenplatform gebouwd bestaande uit een iOS app, een Android app, Lustrum apps en website en een CMS / backend gekoppeld aan Exact.

Waar we nu mee bezig zijn

Wij werken aan een app als hulpmiddel bij neurologische aandoeningen.

blinklab.png

Wij passen gamification toe in een app om spanning, angst en stress tijdens een ziekenhuisbezoek voor kinderen te verminderen.

293408228_356669099952521_2043378262727477862_n.jpeg

Relevante blogs

Volgende

Over ons