Wij zijn makers. Bouwers. Ontwikkelaars. Strategen. Designers. Tech-liefhebbers.

Zooma is een technisch innovatief bureau. Vanuit ons eigen coworking gebouw De Dorus werken wij samen met onze klanten en partners aan conceptuele en technische hoogstandjes. Voor iedereen. Van startup tot multinational. Wij maken graag dingen en helpen je keuzes maken. Vanaf het begin. We willen de beste app of website bouwen voor jouw organisatie, klanten of medewerkers. Oplossingen met meerwaarde die gebruikers een fantastische ervaring bieden.

Minerva-4.png

Maatwerk apps

Zooma bouwt innovatieve, veilige en betrouwbare apps voor Android en iOS. Native, hybride of webapp? Wij helpen u de juiste keuze te maken.

Frame-27www2.png

Responsive websites

Onze websites richten zich op de beste gebruikerservaring. Responsive, interactief, conversieverhogend en gemakkelijk te beheren.

Backend & koppelingen

Websites en apps werken niet zonder een solide backend en benodigde (thirdparty) koppelingen. Sterker nog; de intellegentie zit vaak in de backend.

Samen op avontuur?

iOS en Android apps

Responsive websites

Digitale strategie

Technische architectuur

UX / UI digital design

Native, PWA en webapps

Tech / design prototyping

Digitale platforms

Externe koppelingen

AI, IoT, Chatbots, AR, VR

Cloud en infrastructuur

CMS / API development

Onze aanpak

Zooma werkt graag agile; gezamenlijk werken aan het continu verbeteren van een product in iteratieve stappen. Follow the change, not the plan. Hoewel elke klant, partner, team en project uniek is, volgen projecten over het algemeen de volgende fasen.

In een eerste vrijblijvend gesprek kunnen wij op basis van onze ervaringen al snel een eerste indicatie van de technische mogelijkheden en bijbehorende kosten geven.

Nadat je hebt besloten met Zooma samen te werken starten we met een voorbereidende 'sprint 0' waarin we samen jouw concept in detail gaan uitdenken, schetsen en designen.

In Sprint 0 hebben we samen alles tot in de puntjes uitgewerkt; de architectuur, de designs en de scope. Nu is het de beurt aan ons ontwikkelteam en gaan we bouwen!

Nadat we jouw app, website of digitaal platform hebben gebouwd gaan we deze in detail testen. En we zorgen ervoor dat jouw product op professionele wijze wordt gelanceerd.

Wij zorgen ervoor dat jouw app, website of platform altijd werkt. Geen downtime. We plegen regelmatig onderhoud, doen security updates en we monitoren de performance 24/7.

We raden je aan klein te beginnen en daarna, op basis van feedback van gebruikers en nieuwe inzichten, door te ontwikkelen. Onze experts helpen je bij het maken van deze keuzes.

Zooma is ISO 27001 gecertificeerd

Het ISO 270001 certificaat betekent dat een onafhankelijke partij heeft getoetst of wij voldoen aan alle internationale normen op het gebied van informatiebeveiliging. Zooma bewijst hiermee dat alle risico’s rond vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van gevoelige informatie op adequate en integere wijze zijn afgedekt.

Lees meer over ons certificaat

Volgende

Blog