Zooma is volop in beweging. Blijf op de hoogte van recente releases, inzichten en de nieuwste technologieën.

2-4-2024

Youmie bouwt verenigingsapps

Zooma bouwt sinds 2016 onder de naam Youmie state-of-the-art apps voor studie- en studentenverenigingen. De apps werden al snel de digitale leden-platforms voor verschillende grote studentenverenigingen.

11-2-2024

Narrowcasting stage-opdracht

In de winter van 2023-2024 hebben informatica studenten Daniël en Katinka van de Hogeschool Leiden tijdens hun derdejaars stage een compleet narrowcasting systeem gebouwd voor Zooma's coworking gebouw De Dorus. Op grote Sony schermen op verschillende plekken in het gebouw wordt informatie getoond over de verschillende bedrijven in het pand, borrels en events, opbrengst van zonnepanelen, het weer en veel meer.

30-1-2024

TMSQR biedt nu ook 'standalone' apps!

Sinds 2015 werkt Zooma als techpartner aan TMSQR; inmiddels een gevestigde naam in de interessante wereld van muziekfestivals en fans van live muziek. TMSQR is gestart als platform voor festivals apps maar biedt sinds kort ook 'standalone' apps!

15-1-2024

Zooma ontwikkelde BlinkLab

Bij de revolutionaire ontwikkeling van BlinkLab verkende Zooma samen met het prestigieuze Princeton University de grenzen van de smartphone. De BlinkLab app gebruikt de iPhone op onconventionele manier en verandert deze in een apparaat geschikt voor het uitvoeren van neuro-gedragsevaluaties.

17-12-2023

Website boekhandel De Kler

Voor boekhandel De Kler ontwikkelde Zooma in 2023 in vijf intensieve sprints een nieuwe responsive website / webshop. De Kler is een bekende naam in het boekenvak met maarliefst twaalf fysieke winkels verspreid over evenveel steden in de randstad.

20-11-2023

Doorontwikkeling Hospital Hero

Zooma werkt sinds 2020 mee aan een héél mooi project: Hospital Hero. Het doel van Hospital Hero is om ouders en kinderen optimaal voor te bereiden op een ziekenhuisbezoek en daarmee de stress, spanning en angst die zowel de kinderen als ouders ervaren te beperken.

1-11-2023

Nieuw platform voor Naturalis

Samen met Naturalis bouwden we aan de Pollinator Academy, het nieuwe kennisplatform voor informatie omtrent bestuivers.

30-10-2023

Teamuitje: karten in Zoetermeer

Afgelopen vrijdag gingen we met de hele Zooma crew karten in Zoetermeer! Een zekere ironie was wel te ontdekken toen Michael (2e plaats op de kartbaan) als laatste terug was bij De Dorus in verband met autopech. We sloten de dag af met pizza's en drankjes in onze thuishaven De Dorus.

16-10-2023

Awwwards Digital Thinkers Conference

Op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober werd Zooma vertegenwoordigd door Julia, Ard en Bas in het DeLaMar theater te Amsterdam, om de 17e editie van de Awwwards Digital Thinkers Conference bij te wonen. Met inspirerende talks en dev sessions over thema's als UX- en webdesign, creative coding, storytelling en AI, is dit jaarlijkse evenement dé plek om de nieuwste trends en technologieën op het gebied van design en development te ontdekken.

10-10-2023

Zooma digitaliseerde de EF Planagenda

Samen met Onderwijscentrum Opnij maakte Zooma de digitale versie van de EF Planagenda. We bouwden een webomgeving voor leerlingen en mentoren, en voegden daar native Android en iOS apps aan toe.

Volgende

Contact