Zooma is volop in beweging. Blijf op de hoogte van recente releases, inzichten en de nieuwste technologieën.

20-11-2023

Doorontwikkeling Hospital Hero

Zooma werkt sinds 2020 mee aan een héél mooi project: Hospital Hero. Het doel van Hospital Hero is om ouders en kinderen optimaal voor te bereiden op een ziekenhuisbezoek en daarmee de stress, spanning en angst die zowel de kinderen als ouders ervaren te beperken.

1-11-2023

Nieuw platform voor Naturalis

Samen met Naturalis bouwden we aan de Pollinator Academy, het nieuwe kennisplatform voor informatie omtrent bestuivers.

30-10-2023

Teamuitje: karten in Zoetermeer

Afgelopen vrijdag gingen we met de hele Zooma crew karten in Zoetermeer! Een zekere ironie was wel te ontdekken toen Michael (2e plaats op de kartbaan) als laatste terug was bij De Dorus in verband met autopech. We sloten de dag af met pizza's en drankjes in onze thuishaven De Dorus.

16-10-2023

Awwwards Digital Thinkers Conference

Op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober werd Zooma vertegenwoordigd door Julia, Ard en Bas in het DeLaMar theater te Amsterdam, om de 17e editie van de Awwwards Digital Thinkers Conference bij te wonen. Met inspirerende talks en dev sessions over thema's als UX- en webdesign, creative coding, storytelling en AI, is dit jaarlijkse evenement dé plek om de nieuwste trends en technologieën op het gebied van design en development te ontdekken.

10-10-2023

Zooma digitaliseerde de EF Planagenda

Samen met Onderwijscentrum Opnij maakte Zooma de digitale versie van de EF Planagenda. We bouwden een webomgeving voor leerlingen en mentoren, en voegden daar native Android en iOS apps aan toe.

26-9-2023

Zooma bouwde Tag The Picture

Samen met Wereldmuseum helpt Zooma het verleden in kaart te brengen. Na de Sabi Suriname app voor het Wereldmuseum, werd Zooma ook ingeschakeld om mee te werken aan het Tag The Picture project.

20-9-2023

StripeCon Europe 2023

Zooma woont regelmatig congressen en beurzen bij. Dit is de ideale manier om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, maar ook vooral gewoon erg leuk om te doen. Op 14 en 15 september werd Zooma driekoppig vertegenwoordigd in Hamburg op StripeCon Europe 2023, hét congres voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Silverstripe. Michael schreef er een blog over.

marinus-iccc-canada.png

10-7-2023

Marinus @ ICCC'23 Canada

Van 19 tot 23 juni vond de 14e editie van de International Conference on Computational Creativity (ICCC) plaats in Waterloo, Canada. Marinus, één van Zooma's developers, had de eer hier zijn afstudeerstage te mogen presenteren. Een mooie ervaring natuurlijk!

Website blog post-1-1.jpg

24-6-2023

TMSQR in de top van de app stores

TMSQR, het festival app platform waar Zooma al jaren aan bouwt, staat de bovenaan in zowel de App Store als de Play Store! Mooie tweede plek. Spotify, get ready because we're coming for you! ;-)

1.jpg

18-3-2023

Gamen voor de voedselbank

Ook dit jaar organiseert informatica studievereniging Syntax hun jaarlijkse goede doel gaming event weer vanuit ons kantoor De Dorus. Dit jaar gaat al het opgehaalde geld naar de Voedselbank. Mooi!

Volgende

Contact