FNV Veiligheid

Optimale communicatie met leden

Screenshot 2022-10-18 at 15.21.04.png
Screenshot 2022-10-18 at 15.21.04.png

Voor FNV Veiligheid is een levendige informatie-uitwisseling met en tussen zijn leden zeer belangrijk. Om die communicatie te bevorderen heeft Zooma samen met de teams van NPB, MARVER en AFMP de nieuwe websites en apps ontwikkeld. Daarmee hebben de politieagenten, militairen en marechaussees altijd de laatste informatie bij de hand en staan ze in direct contact met hun bonden én elkaar.

Achtergrond

Namens de vele duizenden politiemedewerkers, militairen en marechaussees is FNV Veiligheid dagelijks in de weer om bij de werkgevers betere arbeidsvoorwaarden te bedingen. Daarnaast staan hun eigen juristen- en advocatenteams paraat om leden bij te staan waar nodig.

Om de leden optimaal te kunnen dienen heeft Zooma samen met de teams van de NPB (politiemedewerkers), MARVER (marechaussee) en AFMP (militairen) in 7 intensieve scrumsprints een nieuwe website, een iOS en Android app én een nieuw CMS ontwikkeld. De doelstelling was duidelijk: de communicatie met, en tussen, de leden verbeteren.

De website is informatief en het communicatiemiddel naar de buitenwereld toe. De app is vooral interactief en uitsluitend toegankelijk voor FNV Veiligheid leden. Daarnaast is een nieuw CMS ontwikkeld waarmee zowel de website als de apps beheerd kunnen worden.

De website heeft als voornaamste doel het werven van nieuwe leden en de verschillende bonden van FNV Veiligheid presenteren naar de buitenwereld toe. Dankzij het duidelijke en moderne nieuwe design en de krachtige zoekfunctie is alles snel en gemakkelijk te vinden. Een prachtig visitekaartje!

Met de iOS en Android app kunnen leden gemakkelijk vragen stellen en ontvangen ze een notificatie wanneer een vraag is beantwoord. En daarnaast is er de quiz, de poll en het prikbord; allemaal functionaliteiten die de communicatie met, en tussen, leden sterk bevorderen.

Tenslotte heeft Zooma een gloednieuw CMS gebouwd (Silverstripe). Met het CMS kunnen de contentbeheerders eenvoudig een poll uitzetten, een quiz aanmaken, blogs plaatsen, statistieken bekijken en gerichte pushberichten sturen naar bepaalde groepen leden.

App storePlay store
circle-web.png

Informatieve website

Een duidelijke, modern vormgegeven, website met krachtige zoekfunctie.

circle-app2.png

Interactieve apps

Intuitieve iOS en Android apps, geschikt voor zowel smartphones als tablets.

circle-cms.png

Gebruiksvriendelijk CMS

Vanuit één duidelijk CMS kan het NPB team haar website en apps beheren.

Zooma is niet alleen heel goed in haar vak – het bouwen van apps en websites -, maar ook een fijne, meedenkende partner. Door hun professionele aanpak en laagdrempelige manier van samenwerken hebben we binnen FNV Veiligheid meerdere apps en websites mogen realiseren, waaronder voor de Nederlandse Politiebond. Een resultaat waar ik ontzettend trots op ben!

Saskia Dorrestein – bestuur Nederlandse Politiebond / FNV Veiligheid