FNV Veiligheid

Optimale communicatie met leden

Voor FNV Veiligheid is een levendige informatie-uitwisseling met en tussen zijn leden zeer belangrijk. Om die communicatie te bevorderen bouwt Zooma sinds samen met de teams van MARVER, AFMP en NPB de nieuwe websites en apps ontwikkeld. Daarmee hebben de politieagenten, militairen en marechaussees altijd de laatste informatie bij de hand en staan ze in direct contact met hun bonden én elkaar.

Informatieve website

Een duidelijke, modern vormgegeven, website met krachtige zoekfunctie.

Interactieve apps

Intuïtieve iOS en Android apps, geschikt voor zowel smartphones als tablets.

Gebruiksvriendelijk CMS

Vanuit één duidelijk CMS kan het AMFP en MARVER team haar website en apps beheren.

Achtergrond

Namens de vele duizenden politiemedewerkers, militairen en marechaussees is FNV Veiligheid dagelijks in de weer om bij de werkgevers betere arbeidsvoorwaarden te bedingen. Daarnaast staan hun eigen juristen- en advocatenteams paraat om leden bij te staan waar nodig.

Om de leden optimaal te kunnen dienen bouwt Zooma samen met de teams van de NPB (politiemedewerkers), MARVER (marechaussee) en AFMP (militairen) jaarlijks door middel van intensieve scrum sprints aan de verschillende websites, de iOS en Android apps én een nieuw CMS. De doelstelling was duidelijk: de communicatie met, en tussen, de leden verbeteren.

Websites en apps

De websites hebben als voornaamste doel het werven van nieuwe leden en de verschillende bonden van FNV Veiligheid presenteren naar de buitenwereld toe. Dankzij het duidelijke en moderne nieuwe design en de krachtige zoekfunctie is alles snel en gemakkelijk te vinden. Een prachtig visitekaartje!

Met de iOS en Android apps kunnen leden gemakkelijk vragen stellen en ontvangen ze een notificatie wanneer een vraag is beantwoord. En daarnaast is er de quiz, de poll en het prikbord; allemaal functionaliteiten die de communicatie met, en tussen, leden sterk bevorderen.

App storePlay store

Zooma is niet alleen heel goed in haar vak – het bouwen van apps en websites -, maar ook een fijne, meedenkende partner. Door hun professionele aanpak en laagdrempelige manier van samenwerken hebben we binnen FNV Veiligheid meerdere apps en websites mogen realiseren, waaronder voor de Nederlandse Politiebond. Een resultaat waar ik ontzettend trots op ben!

Saskia Dorrestein – bestuur Nederlandse Politiebond / FNV Veiligheid

Volgende

Tropenmuseum