Vindicat

Er gaat niets boven...

Vindicat is een bekende studentenvereniging, gevestigd in Groningen en opgericht in 1815. Met meer dan 2000 actieve leden is het één van de grootste studentenverenigingen van Groningen, met een prachtige locatie aan de Grote Markt. Sinds 2022 bouwt Zooma aan de iOS en Android apps en een App Manager gekoppeld aan hun administratiesysteem Congressus.

De perfecte app voor Vindicat

De samenwerking tussen Vindicat en Zooma verliep vanaf de start direct zeer goed. Voor versie 1 van de app zijn we gestart met een uitgebreide brainstormsessie waar een duidelijk wensenlijst is ontstaan. Daarna heeft Zooma deze wensen gevisualiseerd, en in detail uitgewerkt in schetsen en designs. Volledig in de stijl van Vindicat natuurlijk. Tenslotte hebben de Zooma developers de app, de app manager (CMS) en de koppeling met het administratiesysteem gebouwd! De eerste versie is in de zomer van 2022 gelanceerd en was direct een groot succes. En sindsdien breiden we de functionaliteiten stap voor stap uit in doorontwikkelsprints.

vindicat-1.png
vindicat-2.png
vindicat-3.png
vindicat-4.png
vindicat-5.png
vindicat-6.png
vindicat-1.png
vindicat-2.png
vindicat-3.png
vindicat-4.png
vindicat-5.png
vindicat-6.png
vindicat-1.png
vindicat-2.png
vindicat-3.png
vindicat-4.png
vindicat-5.png
vindicat-6.png

Stap voor stap bouwen we verder aan de apps

De native apps werken razendsnel en doen wat betreft gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten niet onder voor de bekende social media apps. Denk aan features zoals een interactief dashboard, een mijn omgeving (incl. mijn rekeningen), de laatste nieuwtjes, fotoalbums, een prikbord, push berichten en veel meer!

En op basis van nieuwe inzichten van het bestuur en feedback van leden ontwikkelen we de apps steeds verder door. Zo zijn extra modules gemaakt voor onder andere hospiteren, sponsoren en het kunnen reserveren van zalen in het Vindicat gebouw. En leden kunnen nu berichten liken, op elkaar reageren en andere leden taggen!

App storePlay store

Youmie

We zijn trots op de apps en vooral ook op de fijne en open samenwerking met Vindicat! Het bestuur heeft de apps met hun feedback en ideeën echt naar een hoger niveau getild, en perfect passend gemaakt voor Vindicat.

En de ervaring van Zooma bij het maken van de apps voor andere studentenverenigingen heeft Vindicat weer geholpen en geïnspireerd. Bekijk de andere apps voor studentenverenigingen op de Youmie website.

Bekijk de Youmie website

Volgende

FNV Veiligheid