TMSQR

Festival apps experts

Sinds 2015 is TMSQR volop bezig met het maken van te gekke festival-apps voor muziek, theater, films en allerlei andere soorten culturele festivals. Samen met het geweldige team bij TMSQR werkt Zooma stap voor stap mee aan dé ultieme festival-app.

Ambitieus en gedreven

TMSQR is hard op weg dé app store voor festival apps te worden. Bezoekers van festivals willen snel en gemakkelijk in één app kunnen zien welke artiesten waar spelen, waar vrienden heen gaan en in diezelfde app een kaartje kunnen kopen. Het probleem dat veel festivals niet voldoende budget hebben om een goede app te laten bouwen, en onderhouden, lost TimeSquare hiermee op. En het andere probleem, dat muziekliefhebbers geen zin hebben voor elk festival een aparte app te downloaden, ook!

De weg naar succes

Het idee is goed. Maar zonder een goed techteam en een goede verkoopstrategie heb je niets aan een goed idee. De kunst is de juiste formule, het juiste verdienmodel, de juiste toon, te vinden. Zooma werkt samen met TMSQR elke maand in intensieve korte sprints (Scrum) aan nieuwe versies van de apps. In de zoektocht naar dé gouden formule vindt TMSQR zichzelf regelmatig opnieuw uit en wordt er veel geëxperimenteerd met nieuwe technieken. En met succes want TMSQR staat zeer regelmatig hoog in de lijsten; Spotify we're coming for you! ;-)

De meest briljante ideeën en uitvindingen blinken uit in eenvoud, wordt weleens gezegd. Die vlieger gaat zeker op voor TimeSquare.

Volkskrant.nl

Festival app expert

TMSQR bouwt apps voor muziek, theater, film en nog veel meer soorten festivals

Tech & music team

TMSQR wordt ontwikkeld door een gedreven team van tech en muziekindustrie experts

Door heel Europa!

TMSQR werkt samen met meer dan 150 festivals en podia verspreid over heel Europa

App storePlay store

Volgende

Hospital Hero