TMSQR

Festival apps experts

Sinds 2015 is TMSQR volop bezig met het maken van te gekke festival-apps voor muziek, theater, films en allerlei andere soorten culturele festivals. Samen met het geweldige team bij TMSQR bouwt Zooma als dé tech partner stap voor stap mee aan dé ultieme festival-app.

TMSQR platform app

De TMSQR platform app, waarin zo'n 150 festivals in 12 landen actief zijn, is inmiddels een gevestigde naam in de interessante wereld van muziekfestivals. Festivals kunnen heel snel een mooie app lanceren naar hun publiek en honderdduizenden andere TMSQR app gebruikers. En festivalbezoekers kunnen snel en gemakkelijk in één app kunnen zien welke artiesten waar spelen. Het probleem dat veel festivals niet voldoende budget hebben om een goede app te laten bouwen, en onderhouden, lost TMSQR hiermee op.

TMSQR standalone apps

Naast de optie een app in de TMSQR platform app te lanceren biedt TMSQR festivals ook de mogelijkheid losse 'standalone apps' te lanceren naar hun publiek. Een interessante optie voor de wat grotere internationale festivals die graag nóg meer mogelijkheden willen om de app en de promotie ervan naar hun eigen smaak in te richten. Een groot succes want inmiddels zijn er 'standalone apps' gelanceerd voor internationale festivals zoals c/o Pop (DE), Dekmantel (NL), MENT (SI), Forbidden Forest (UK), Le Guess Who? (NL) SoAlive (BG) en veel meer.

De weg naar succes

Het idee is goed. Maar zonder een goed techteam en een goede verkoopstrategie heb je niets aan een goed idee. De kunst is de juiste formule, het juiste verdienmodel, de juiste toon, te vinden. Zooma werkt samen met TMSQR elke maand in intensieve korte sprints (Scrum) aan nieuwe versies van de apps. In de zoektocht naar dé gouden formule vindt TMSQR zichzelf regelmatig opnieuw uit en wordt er veel geëxperimenteerd met nieuwe technieken. En met succes want TMSQR staat zeer regelmatig hoog in de lijsten; Spotify we're coming for you! ;-)

De meest briljante ideeën en uitvindingen blinken uit in eenvoud, wordt weleens gezegd. Die vlieger gaat zeker op voor TimeSquare.

Volkskrant.nl

Festival app expert

TMSQR bouwt apps voor muziek, theater, film en nog veel meer soorten festivals

Tech & music team

TMSQR wordt ontwikkeld door een gedreven team van tech en muziekindustrie experts

Door heel Europa!

TMSQR werkt samen met meer dan 150 festivals en podia verspreid over heel Europa

App storePlay store

Volgende

Hospital Hero