Beacon Fields

App én website voor sensoren voor de landbouw

iphonetabletmacbookplanten222.png
iphonetabletmacbookplanten222.png

Beacon Fields is een jong Nederlandse startup dat slimme sensoren voor de landbouw produceert. Zooma ontwikkelde de apps, het klant dashboard en de backend die communiceert met de sensoren in het veld.

iphonetabletmacbookplanten222.png

Achtergrond

Beacon Fields is een startup in de 'agritech' industrie. Telers kunnen hun gewassen real-time monitoren door Beacon Fields sensoren in het veld te plaatsen. De sensoren sturen meetgegevens (bijv. humidity of temperature) door naar de Beacon Fields apps en dashboards en helpen zo telers hun oogst te verbeteren.

Apps

Met de Android en iOS apps kunnen boeren en telers nieuwe sensoren aanmaken en in het systeem activeren. Elke sensor is voorzien van een QR-code die kan worden gescand met behulp van de apps. In de app kan de teler de app activeren en real-time meetgegevens bekijken van de sensoren in het veld. Snel, betrouwbaar en mobiel.

Klantdashboard

Het klantdashboard bedoeld voor verdere instellingen en diepgaande data analyse. In het klantdashboard kan de teler alle sensoren in één overzicht bekijken, in een lijst en op de kaart. Daarnaast kan de teler d.m.v. grafieken de meetgegevens van verschillende periodes, types en categorieën bestuderen.

Schermafbeelding-2019-04-30-om-13.44.37.png

Wireframes

Zooma maakte de wireframes voor zowel de app als het klantdashboard.

Schermafbeelding-2019-05-07-om-15.37.31.png

App

Met behulp van een handige app kunnen boeren real-time meetgegevens bekijken.

Schermafbeelding-2019-04-30-om-13.48.45.png

Desktop CMS

Naast de app is er ook een zeer uitgebreid klantdashboard met meetgegevens.

Volgende

Universiteit Leiden