23-9-2019

Zooma zeilt mee met Kapitein Iglo!

Afgelopen vrijdag kon je een speld horen vallen in het Zooma kantoor. Wij waren namelijk een dagje zeilen met Florian Dirkse van Zeildromen, ook bekend als één van de oprichters van The Ocean Cleanup én als de Nederlandse Kapitein Iglo

Zooma-zeilen.jpeg

De dag begon in Hellevoetsluis, de ligplaats van Florian's schip de 'Zeildroom'. Onder begeleiding van Florian mocht het Zooma team de boot zelf vaarklaar maken en zijn we richting zonnig Middelharnis gevaren. Onze iOS en Android experts hesen de zeilen, de frontenders lagen mooi te zijn op het voordek, de backenders hielden overzicht vanaf het achterdek en onze creatief directeur zat aan het roer, met onze privacy officer meekijkend over zijn schouder. Hoe kan het ook anders ;-)

In Middelharnis gaf Florian een lezing over zijn avonturen en ondernemingen. Zeer indrukwekkend en echt gaaf dat hij zijn droom heeft verwezenlijkt en met een vriend in 2,5 jaar de hele wereld is rond gezeild. Langs de mooiste plekjes op aarde, door gevaarlijke piratengebieden, zwemmen met dolfijnen, enorme tropische stormen en weken zonder land en slaap.

Eenmaal terug in de haven van Hellevoetsluis vierden we de veilige terugkeer met een drankje en aten we....Iglo vissticks, want hoe kan het ook anders, als je een dagje gaat zeilen met Sir Kapitein Iglo himself? :-) En 's avonds nog naar de Gebr. de Nobel voor een concert van Johnny Cash tribute band 'Def Americans'.

Kortom: een gezellige dagje! Check de foto's hieronder.

Zooma-zeilen-4.jpeg Zooma-zeilen-5.jpeg Zooma-zeilen-.jpeg Zooma-zeilen-6.jpeg Zooma-zeilen-1.png Zooma-zeilen-2.jpeg Zooma-zeilen-3.jpeg

tim.jpg

Geschreven door

Tim

Volgende

Zooma Bouwt Feestje