1-9-2019

Zooma Bouwt Feestje

Op donderdag 24 oktober 2019 is Zooma voor het vierde jaar op rij Popronde Leiden podium! En we zijn dit jaar 3VOOR12 podium!

popronde-3voor12.jpeg

Samen met 3VOOR12 presenteren we maar liefst drie acts die je nu nog in een kleine setting kunt zien voordat ze doorbreken naar een groter publiek: A.M. Sam, TESSEL en WIES

Zij treden dus echt op in het kantoor van Zooma. Op deze plek aan de Oude Rijn in Leiden bouwen we normaal apps, maar alles gaat aan de kant voor dit niet te missen feestje!

A.M. SAM: 20:00 - 20:45
TESSEL: 21:15 - 22:00
WIES: 22:30 - 23:00

Download hier de app!

Programma

popronde-3voor12.jpeg

A.M. SAM 20:00 - 20:45
Westcoast gitaar riffs vermengd met Sam zijn stem tot dansbare en catchy liedjes. Met invloeden van Beck tot The Beatles, en van Tame Impala tot The Velvet Underground. En auto's, daar houdt Sam ook van. Check zijn eerste single 'In The Ring' en opvolger 'Up in Silver Lake' en kom dansen bij Zooma!

Luister op Spotify.
Bekijk op Youtube.

popronde-3voor12-1.jpeg

TESSEL 21:15 - 22:00
De indie-surf sound van TESSEL voert je mee op een golf van galmende gitaren, vuige drums en gelaagde vocalen. De Utrechtse band is dan ook geïnspireerd door bands als Bombay, DIIV en Beach Fossils. Ze wisten met hun debuut-single al op 3FM te komen en ze speelden in hun korte bestaan o.a. als support van de Londense band Ten Fé en op Motel Mozaique Festival.

Luister op Spotify.
Bekijk op Youtube.

popronde-3voor12-2.jpeg

WIES 22:30 - 23:00
De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band nog geen jaar bestaat, wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en de Grote Prijs van Nederland 2019, lekker bezig!

Luister op Spotify.
Bekijk op Youtube.

POPRONDE LEIDEN @ ZOOMA
Donderdag 24 oktober 2019
Line-up: A.M. SAM, TESSEL & WIES
Oude Rijn 92, Leiden
Deuren open 19:30 | Aanvang 20:00
Toegang is #GRATIS!
Facebook event

POPRONDE
Popronde is hét gratis reizende muziekfestival van Nederland voor nieuw en opkomend muziektalent! Op donderdag 24 oktober 2019 strijkt de Popronde Nederland neer in Leiden met tientallen gratis optredens waarbij het centrum het festivalterrein is.

Podia zijn natuurlijk vooral cafes, theatertjes, platenzaken en clubs maar alleen in Leiden bouwt een bedrijf :-) hun kantoor één avond in het jaar om tot podium voor de nieuwe generatie popmuzikanten. In eerdere jaren speelden Donna Blue, Kitchenette, Pip Blom, The Silverfaces, A Brighter Light en Avi on Fire bij Zooma!

Popronde is een kweekvijver en het festival is een opstap naar zalen en festivals buiten de eigen regio, naar een groter publiek en naar een mooie carrière in de muziekbusiness. Zo deden bands als Kensington, De Staat, Chef'Special, Blaudzun en Pip Blom in hun begindagen mee aan de Popronde.

Check hier de Popronde app in TimeSquare.

tim.jpg

Geschreven door

Tim

Volgende

De Minerva EL CID app!