25-8-2020

Nieuw Zooma HQ!

Na precies 10 jaar aan de Oude Rijn gewerkt te hebben, hebben we onlangs ons oude kantoorpand omgeruild voor een nieuwe: de Dorus Rijkersweg 15. Of zoals wij het noemen: De Dorus :-) Een veelzijdig gebouw met maar liefst 1.560 m2 ruimte, op slechts 3 minuten fietsen van de Leidse binnenstad, 10 eigen parkeerplekken (met binnenkort ook laadpalen!) en een schitterend uitzicht over een haventje en het Rijn-Schie kanaal. Droomplek!

dorus.jpeg

Ons kenmerkende 'Zooma Bouwt Apps' uitklapbordje staat al sinds 1 augustus op de nieuwe locatie. Een groot feest was/is nog even niet mogelijk (i.v.m corona) maar dat komt er zeker! De komende maanden gaan we het pand stap voor stap moderniseren; van binnen én buiten. Zooma heeft al enkele ruimtes in gebruik genomen en samen met onze partners en huurders gaan we van 'De Dorus' een onverslaanbaar creatief plekje in Leiden maken :-) Bedankt Credion Leiden en ABN AMRO voor het mogelijk maken van deze mooie stap!

De eerste stap is al gezet: een tafeltennistafel in de kantine!

dorus-tafeltennis.jpeg

Heb je met jouw bedrijf interesse in een plekje in De Dorus? Maak je ook hele mooie dingen? We hebben ruimte(s) voor bedrijven van alle soorten en maten. We bespreken graag de mogelijkheden.

dorus.jpeg

dorus-1.jpeg

dorus-2.jpeg

dorus-3.jpeg

tim.jpg

Geschreven door

Tim

Volgende

Hospital Hero: gebruikerstest op kantoor