17-9-2024

Feestje bij Zooma!

Aanstaande donderdag, de 19e, vindt Zooma's jaarlijkse 'Open Huis' festival plaats in ons gebouw De Dorus. Verwacht een relaxte sfeer met interessante sprekers, jonge opkomende bandjes en lekkere drankjes. Dit jaar komt er zelfs een foodtruck voorrijden!

De avond gaat van start om 17:00 met een lezing van de Plastic Soup Surfer, gevolgd door presentaties en demonstraties van bedrijven die, net als Zooma, hun thuisbasis hebben in De Dorus. Daarna kun je vanaf 19:30 genieten van optredens van vier opkomende talenten uit de Popronde selectie: Toverjas, Zeevlinder, Royking en Gespuys.

Kom gezellig langs, de toegang is gratis en open voor iedereen. Bekijk hier het volledige programma!

Sinds 2016 is Zooma bijna elk jaar een 'Popronde podium', toen nog vanuit ons knusse kantoor in de binnenstad van Leiden. Eén keer per jaar toveren we ons kantoor om tot een echte poptempel en werken we samen met Popronde, het grootste reizende festival van Nederland, om de tofste jonge opkomende bandjes te boeken. Ontzettend leuk om te doen en een geweldige manier om onze medewerkers, klanten en partners te bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie projecten die we samen realiseren!

popronde-de-dorus-1__ScaleMaxWidthWzE5MjBd (1).jpeg

Open-Huis-Festival-Dorus-2024-19sept.jpg

Bekijk eerdere edities: 2016, 2017, 2018, 2019, 2022.

Volgende

Verbouwing Zooma kantoor