28-10-2019

Zooma's geweldige Popronde editie!

Op donderdag 24 oktober 2019 ging het dak van het Zooma kantoor eraf. We waren namelijk voor het vierde jaar op rij Popronde Leiden podium! Samen met 3VOOR12 presenteerden we drie toffe acts: A.M. Sam, TESSEL en WIES.

popronde-6.jpeg

In de middag stopten we iets eerder met het bouwen van apps: het hele kantoor moest omgetoverd worden tot een podium! Alle stoelen gingen naar boven, de bureau's werden los geschroefd en het podium werd in elkaar gezet. Binnen de kortste keren was er niks meer van het kantoor te zien.

popronde-1.jpeg popronde-2.jpeg

Om 20:00 uur stroomde het kantoor helemaal vol en trapte de eerste act A.M. Sam het feest af. Met zijn catchy liedjes kreeg hij het hele publiek mee, gaaf! Bekijk hier een filmpje tijdens de soundcheck :-)

popronde-3.jpeg

Later op de avond kreeg de indie-surf sound van de band TESSEL het podium. Een écht feest om naar te kijken en luisteren! Bekijk een deel van het optreden hier.

popronde-6.jpeg

Aan het einde van de avond sloot de kersverse Nederpop-act WIES af met o.a. hun grootste hit 'Soms Is Het Te Laat'. Ook hier hebben we een leuke sfeer impressie van, bekijk 'm hier!

popronde-5.jpeg

De volgende ochtend hebben we op ons gemak kantoor weer opgebouwd. Een hoop werk, maar het was het allemaal dubbel en dwars waard! Het was een geslaagde Popronde editie, zien we je volgend jaar weer? :-)

tim.jpg

Geschreven door

Tim

Volgende

Zooma werkt aan een app voor het Tropenmuseum