Veggipedia

Dé onafhankelijke bron over groenten en fruit

www.veggipedia.nl_.png
www.veggipedia.nl_.png

Veggipedia is dé onafhankelijke bron over aardappelen, groenten, fruit, kruiden en paddenstoelen. Van informatie over teelt tot voedingswaarden, aangevuld met praktische weetjes. In samenwerking met Nationaal Actieplan Groente en Fruit werkte Zooma aan een mooie overzichtelijke nieuwe website.

veggipedia-producten.png

Achtergrond

Veggipedia is dé onafhankelijke bron over groente en fruit. Het werd hoog tijd om deze rijke verzameling van informatie en weetjes in een mooie overzichtelijke nieuwe website te bundelen. Zooma kreeg, in samenwerking met het Nationaal Actieplan Groente en Fruit (NAGF), de eer om deze website neer te zetten. Het project is gefinancierd door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Het resultaat

Het resultaat is een mooie website met veel mogelijkheid om groenten en fruit, evenals recepten, te doorzoeken en te filteren op allerlei eigenschappen. Elk recept en elk product heeft een eigen pagina die in het CMS gemakkelijk bewerkt kan worden, er kunnen bijvoorbeeld plaatjes en video's toegevoegd, of gerelateerde recepten en producten gekoppeld worden.

veggipedia-wireframes.png

Wireframes

Eerst heeft Zooma samen met Veggipedia de wireframes gemaakt.

veggipedia-design.png

Ontwerp

Daarna vertaalde Zooma de wireframes naar een overzichtelijk ontwerp.

veggipedia-ontwikkeling.png

Ontwikkeling

Tenslotte bouwde Zooma de responsive website. Op alle schermen toegankelijk!

Zooma hebben wij ervaren als een betrouwbare en fijne partner die meedenkt met de klant. Ze leveren goede input voor een passend en eigentijds design. Wij zijn dan ook erg blij met onze vernieuwde online encyclopedie over groenten en fruit die nu nóg beter aansluit bij de behoefte van de gebruiker.

Kim van Luijk (Projectleider Veggipedia bij Nationaal Actieplan Groenten en Fruit)

Volgende

Blink Hypotheken