Gearhing

Websites en apps voor 29 basisscholen

Gearhing is de overkoepelende organisatie voor 29 basisscholen in de Friese gemeenten De Friese Meren, Súdwest-Fryslân en Littenseradiel. Zooma bouwt in opdracht van Gearhing aan de websites, het intranet en natuurlijk de apps voor de basisscholen.

Onderwijs anno 2017

Voor Gearhing bouwt Zooma aan de overkoepelende website en de 29 scholen sites. Voor de Gearhing scholen was het belangrijk veel functionaliteit (en dus kosten) te kunnen delen zonder de eigen identiteit van de individuele scholen te verliezen.

Door de websites responsive te maken maakt het niet uit of bezoekers gebruik maken van een smartphone, tablet of desktop pc: de Gearhing sites werken op alle apparaten. En m.b.v. het Content Management Systeem zijn de scholen in staat zelf de site te onderhouden en nieuwsbrieven te versturen.

Behalve aan de websites werkt Zooma ook aan apps voor Gearhing. Gearquest is een community app beschikbaar voor iOS en Android. Met de app kunnen leerlingen vragen stellen, en antwoorden geven, aan leerlingen van andere Friese scholen.

circle-gearhing.png

Gearhing websites

Één overkoepelende Gearhing site en 29 individuele scholensites.

circle-gearquest.png

Gearquest apps

Community app voor alle leerlingen van Gearhing. Vraag maar raak!

circle-intranet.png

Intranet

Community tool voor alle Gearhing leerkrachten

App storePlay store
result7.png