DSC

Het Delftsch Studenten Corps

dsc-4 - Dashboard.png
dsc-4 - Dashboard.png

Het Delftsch Studenten Corps (DSC) is de oudste studentenvereniging van Delft, opgericht op 22 maart 1848 voor studenten aan de Koninklijke Akademie, de voorloper van de huidige Technische Universiteit Delft.. Zooma heeft in samenwerking met leden van de technische commissie van DSC de native iPhone app ontwikkeld en deze naadloos gekoppeld aan backend van DSC.

DSC-4.png

Een iOS app was een grote wens omdat de leden (voornamelijk iOS gebruikers) zo o.a. beter kunnen worden bereikt via push notificaties. DSC had zelf al een prima backend / CMS draaien (hoe kan dat ook anders in Delft ;-)) en dus is besloten de native iOS app te koppelen aan de bestaande API van DSC.

In nauwe samenwerking met de leden van de 'Informatie Technologie Beheer Groep' van DSC hebben de Zooma app developers een hele mooie, en zeer uitgebreide, native iPhone app gebouwd. Met zo'n beetje alle functionaliteiten die je maar kan bedenken voor een app voor een studentenvereniging :-)

De app bevat een dynamisch dashboard met daarin de laatst nieuwtjes, de agenda, een populariteitspoll en de jarige leden. Daarnaast bevat de app natuurlijk de volledige almanak, een uitgebreid prikbord / forum genaamd 'Wandelgangen' en de 'mijn profiel' pagina waar leden hun gegevens kunnen aanpassen.

Frame 36.png

Zoeken

Zoek gemakkelijk op leden, commissies etc. De app als ultieme spin in het web!

Frame 37.png

Almanak

In de almanak staan alle commissies, disputen, het bestuur en natuurlijk alle leden.

Frame 38.png

Interesse

Leden kunnen hun interesse in deelname aan commissies aangeven via de app.

App store

Youmie

We zijn trots op de app en vooral ook op de fijne en open samenwerking met DSC! Zooma bouwt inmiddels apps voor veel meer mooie studentenverenigingen zoals Albertus Magnus, Vindicat, Minerva, SSR Leiden. Bekijk de andere apps voor studentenverenigingen op de site van Youmie.

Volgende

LOI