10-3-2020

Zooma wint SURF aanbesteding!

SURF is de ICT-samenwerkingsorganisatie van het onderwijs en onderzoek in Nederland. Binnen de coöperatie werken universiteiten, hogescholen, mbo-instellingen, onderzoeksinstellingen en universitair medische centra samen aan ICT-voorzieningen én ICT-vernieuwingen.

surf.jpeg

Zooma gaat aan slag voor het project 'SURFsharekit WORKS': de verdere ontwikkeling van een dienst die het mogelijk maakt voor hoger onderwijsinstellingen om kennisproducten (bijv. onderzoekspublicaties, scripties en leermaterialen) te beheren en delen. Met deze dienst wil SURF het gebruik van kennisproducten onder een zo groot mogelijk publiek stimuleren. Om dit mogelijk te maken is het noodzakelijk dat de dienst laagdrempeliger en flexibeler is, passend bij de werkwijze van de verschillende doelgroepen.

Een mooi project waar Zooma de komende maanden wel zoet mee is. SURF's doelstelling 'Samen aanjagen van ICT-vernieuwing in onderwijs en onderzoek' spreekt ons natuurlijk zeer aan en we kijken uit naar de intensieve scrumsprints die we komende maanden samen gaan uitvoeren!

menno.jpg

Geschreven door

Menno

Volgende

De vernieuwde LOI taalcursus app!