7-2-2019

Zooma @ Tech voor de Toekomst NU!

Zooma was op bezoek bij 'Tech voor de Toekomst NU!'; een mooi initiatief van Smart071. Een event over digitalisering, big data analyse en sensortechnologie... Dus daar moesten wij bij zijn!

techvoordetoekomst-1.jpeg

Over Smart071: "We leven in een waanzinnig interessant tijdperk van digitalisering die grote impact heeft op onze maatschappij en kansen biedt voor bedrijven in alle sectoren. Maar hoe blijven ondernemers of professionals hiervan op de hoogte en hoe maken zij optimaal gebruik van de laatste digitale ontwikkelingen om de concurrentie voor te blijven en hun bedrijf toekomstbestendig te houden? Het project Smart071 helpt MKB bedrijven in de Leidse regio om hiermee op een laagdrempelige manier concrete stappen te zetten."

Tijmen en Kevin, twee van Zooma's ervaren senior developers, hebben de diverse kennissessies bijgewoond en stonden vanuit een geïmproviseerde Zooma stand startups, studenten en bedrijven te woord. Erg leuk! Mooie opwarmer voor ons bezoek aan de SXSW beurs in Austin (USA) over precies een maand!

techvoordetoekomst-2.jpeg techvoordetoekomst-3.jpeg

tim.jpg

Geschreven door

Tim

Volgende

Ebatech (Vattenfall)