11-6-2019

Zooma @ ROEF!

ROEF is een festival met een aantal bijzondere locaties, namelijk de daken van Amsterdam! Sinds kort schittert ROEF in de door Zooma ontwikkelde TimeSquare app en om dit te vieren stond Zooma afgelopen vrijdag op de daken van Amsterdam: Zooma @ ROEF!

roef-3.jpeg

Voorafgaand hebben we mega hamburgers gegeten bij restaurant Hannekes Boom daarna gingen we door naar het eerste dak van ROEF: Hotel Jakarta. Dit hotel is het 'groenste' hotel van Nederland en is sinds begin juni 2018 open voor gasten. Bij deze eerste ROEF locatie heeft Zooma een cocktail cursus gekregen en mochten we natuurlijk ook cocktails proeven, gaaf!

roef-1.jpeg roef-2.jpeg roef-3.jpeg roef-4.jpeg roef-5.jpeg roef-6.jpeg

Na Hotel Jakarta zijn we naar de volgende locatie gegaan: Floor 6. Dit is een penthouse op de zesde verdieping dat gehuurd kan worden voor workshops, cursussen, presentaties, etc. Ook hier hebben we biertjes gedronken en genoten van het mooie uitzicht op Amsterdam. Hier een kort filmpje voor de sfeer impressie!

roef-7.jpeg

Er waren nog veel meer andere locaties, deze hebben we alleen niet binnen de tijd kunnen bezoeken omdat we het te gezellig hadden bij de eerste twee. Kortom: een geslaagd Zooma uitje. Tot volgend jaar, ROEF festival! :)

tim.jpg

Geschreven door

Tim

Volgende

Veggipedia: een mooie nieuwe website