4-9-2020

Welkom bij Zooma Amy, Chris en Roel!

Normaal gesproken heeft Zooma plek voor 1 of 2 stagiairs, maar deze keer konden wij niet kiezen en hebben we 3 zéér talentvolle stagiairs aangenomen. We stellen ze graag even voor :-)

Stagiairs2020.png

Amy (links): Amy studeert Communication and Multimedia Design en gaat voor Zooma de website voor ons pand De Dorus uitdenken, designen én bouwen. De Dorus wordt een bedrijfsverzamelpand voor Leidse creatievelingen en tech bedrijven en om het concept te promoten is een goed marktonderzoek, een mooie huisstijl en een goede interactieve responsive website (dedorus.nl) natuurlijk cruciaal!

Chris (rechts): Chris studeert Informatica Interactie Technologie en gaat zich de komende maanden storten op de (on)mogelijkheden van de PWA, de progressive webapp. Kan de PWA, de 'light-app' de concurrentie met de native app al aan? Wanneer is een PWA écht van meerwaarde voor een klant of concept? Chris gaat het vraagstuk samen met onze senior developers ontleden en natuurlijk ook echt PWA's bouwen :-)

Roel (midden): Roel studeert ook Informatica Interactie Technologie en gaat duiken in de wereld van Android Instant Apps en iOS App Clips. Beiden concepten bieden de app gebruiker de mogelijkheid een preview van een app te gebruiken voordat deze gedownload hoeft te worden. Hoe werkt dit technisch? Is het nuttig en waarvoor? En hoe positioneren deze concepten zich tegenover bijvoorbeeld de PWA van Chris?

Dus tof! We zijn benieuwd en zullen de bevindingen in de vorm van blogs delen!

tim.jpg

Geschreven door

Tim

Volgende

De Lakenhal app genomineerd voor de RAAK Stimuleringsprijs!