10-4-2017

TimeSquare is moving up the app store charts!

TimeSquare, ontwikkeld door Zooma, is TopTrending in de Android Playstore en nr21 in de Apple App Store!

TimeSquare-moving-up-the-app-store-charts2.png

TimeSquare heeft de ambitie heeft dé app store voor festival apps te worden. Ideaal voor festivalgangers die straks al hun festivals in één app hebben staan. En festivals zelf zijn verzekerd van een uitstekende en veelgebruikte festival app.

So far so good want in navolging van festivals zoals Grasnapolsky en Cross-Linx hebben nu ook Into The Great Wide Open, Motel Mozaique, Vestrock, Ik Zie U Graag, Here Comes The Summer en meerdere bevrijdingsfestivals besloten om TimeSquare in te zetten als dé app voor hun festival.

Festivals kunnen in TimeSquare hun eigen app aanmaken en m.b.v. een unieke promolink hun doelgroep direct naar hun app in TimeSquare leiden. Ze hebben ook de mogelijkheid om hun app in hun eigen stijl op te bouwen, ze kunnen pushberichten versturen en gebruikersstatistieken analyseren.

timesquare-appstore.png

Festivalbezoekers zien in de app alle essentiële informatie over het festival waar ze naartoe gaan, of interesse in hebben. Een festival app in TimeSquare bevat onder andere een geavanceerd blokkenschema, line-up, artiest info, de laatste nieuwtjes, ticketing en reisinformatie.

Technisch is TimeSquare is speciaal ontwikkeld voor gebruik op festivalterreinen. Om te voorkomen dat festivalgangers zonder telefoon komen te zitten verbruikt de app zo min mogelijk van de telefoonbatterij. Ook is de app zo ontwikkeld dat deze ook goed blijft werken bij slecht internet.

Voor meer informatie bekijk de TimeSquare website: www.tmsqr.com

tim.jpg

Geschreven door

Tim

Volgende

Ben jij al klaar voor het naderende vaarseizoen?