6-9-2017

RAV Hollands Midden

Voor RAV Hollands Midden heeft Zooma een Android app ontwikkeld. De app brengt in kaart hoeveel patiënten die ingestuurd worden naar het ziekenhuis eigenlijk beter af waren geweest met acute thuiszorg of een noodbed in een verpleeghuis.

rav.jpeg

Ambulancedienst RAV Hollands Midden heeft 250 medewerkers in dienst. De 31 ambulances rijden jaarlijks 60.000 ritten. Regio Hollands Midden telt 19 gemeenten met in totaal 770.000 inwoners. De regio bestrijkt de Bollenstreek, Leiden en omstreken, Alphen aan den Rijn en Gouda en omstreken.

In samenwerking met het RAV Hollands Midden management én ambulance chauffeurs heeft Zooma een app ontwikkeld speciaal voor de Android (Zebra) telefoons die standaard in ambulances geïnstalleerd zijn. Voornaamste doel was de app zo simpel mogelijk te houden; een 1 page app met grote duidelijke knoppen.

Na elke rit geven ambulance medewerkers in of een patiënt die is ingestuurd naar het ziekenhuis naar hun mening wellicht beter af was geweest met Actieve Thuiszorg of een Noodbed in een verpleeghuis. Het RAV management kan de statistieken realtime inzien, en deze bespreken met zorgverzekeraars, thuiszorg en verpleeghuizen.

tim.jpg

Geschreven door

Tim

Volgende

Snooper Navigatie