6-9-2022

Zooma is weer Popronde Leiden podium :-)

We zijn dit jaar met De Dorus (sinds 2020 het nieuwe verzamelgebouw rondom Zooma) Popronde Leiden podium! We zouden het geweldig vinden als jullie er allemaal bij zijn, zet het meteen in je agenda op donderdag 15 september vanaf 20:00.

Dorus-blog-Linkedin-1.jpeg

We zijn dit jaar met De Dorus (sinds 2020 het nieuwe verzamelgebouw rondom Zooma) Popronde Leiden podium! We zouden het geweldig vinden als jullie er allemaal bij zijn, zet het meteen in je agenda op donderdag 15 september vanaf 20:00. We presenteren maar liefst drie toffe nieuwe acts die je nu nog in een kleine setting kunt zien voordat ze doorbreken naar een groter publiek: Penvriend (indiefolk), Mood Bored (indierock) en Jaro (elektronica).

Dorus-blog-Linkedin-2.jpeg

Popronde is hét gratis reizende muziekfestival van Nederland voor nieuw en opkomend muziektalent! Op donderdag 15 september 2022 strijkt de Popronde Nederland neer in Leiden met tientallen gratis optredens waarbij het centrum - en dit jaar industrieterrein de Waard waar De Dorus zit - het festivalterrein is. Afgelopen jaren bouwden we het oude kantoorpand van Zooma aan de Oude Rijn één avond in het jaar om tot podium voor de nieuwe generatie popmuzikanten. Zo ontvingen we onder meer Pip Blom, Wies, A.M. Sam, Tessel en Donna Blue bij Zooma.

Binnenkort vind je trouwens het programma van Popronde Leiden en alle andere 41 steden in de Popronde app in TimeSquare, een product van Zooma.

  • Donderdag 15 september 2022
  • Line-up: Penvriend, Mood Bored, Jaro
  • De Dorus: Dorus Rijkersweg 15, Leiden
  • Deuren open 19:30 | Aanvang 20:00
  • Uitgebreide info is te vinden in het Facebook event
  • Toegang is gratis!
derrick.jpg

Geschreven door

Derrick

Volgende

Samenwerking met studenten van TU Delft