Terug naar Zooma

Zooma Labs & Ventures


Naast het bouwen van producten voor opdrachtgevers ontwikkelen we ook onze eigen digitale concepten. Deze ‘uit de hand gelopen hobbyprojecten’ fungeren als ons innovatieplatform; het is waar we experimenteren met de nieuwste technieken en ideeën. Het houdt ons scherp, het is ontzettend leuk en het maakt ons een betere (sparrings)partner voor onze opdrachtgevers. In onze Zooma Labs sessies pitchen we elkaar nieuwe ideeen en technieken.

dedorus.jpg
ts-logo.png
youmie.png

Ventures

tmsqrhomeheader6.jpeg

TimeSquare

TimeSquare is dé appstore voor festival, venue en artist apps. Op het TimeSquare platform kunnen deze partijen zelf apps aanmaken en deze promoten naar hun bezoekers en fans.

Rectangle 172.png

De Dorus

De Dorus is ons eigen coworking gebouw. De Dorus biedt professionele coworking-, kantoor- en overlegruimten voor kleine en middelgrote bedrijven, corporate werknemers op afstand, entrepreneurs en creatives.

youmie.png

Youmie

Youmie is een Software as a Service toepassing voor coworking- en bedrijfsverzamelgebouwen. Met de community app kunnen beheerders een uniek digitaal platform bieden aan hun leden en het community gevoel versterken.