Zorgverzekeraar ONVZ

De 'Mijn ONVZ' app

02 - Ingelogd, Medewerker beschikbaar.png
02 - Ingelogd, Medewerker beschikbaar.png

Zooma werkt sinds 2018 in opdracht van ONVZ, de bekende zorgverzekeraar met zo'n 400.000 verzekerden, aan de ontwikkeling van de 'Mijn ONVZ'-apps voor iPhone en Android. De apps stellen klanten onder andere in staat om eenvoudig en veilig zorgnota's te declareren en de stand van hun huidige eigen risico te controleren. Premium apps voor dé premium zorgverzekeraar!

iOS-01-Home11 (1).png

Eerste release in 2018!

De eerste versie van de ONVZ-apps werden volgens planning en binnen het budget in het begin van 2018 gelanceerd. Over die samenwerking is Zooma's scrum master Bas Hammendorp vooral zeer te spreken: “Samen hebben we in korte tijd de eerste versie van de app weten te bouwen die helemaal past bij de nieuwe visuele stijl van de website.

Resultaat en doorontwikkelen

Een succesvolle app is nooit af! Het doorontwikkelen van de ONVZ apps is van groot belang om te blijven voldoen aan de wensen van de ONVZ-verzekerden. In gemiddeld 4 scrum sprints per jaar hebben we in de afgelopen jaren mooie features bijgevoegd zoals chat met support, een gebruiksvriendelijke declaratieflow en inloggen mbv biometrie.

persoonlijk.png

Persoonlijk

Een persoonlijke omgeving voor de verzekerde en zijn/haar familie

overzicht2.png

Overzicht

Alle financiën van de verzekerde in één handig financieel overzicht

transparant.png

Transparant

De verzekerde kan de status van zijn/haar declaraties tot in detail volgen

App storePlay store

Volgende

TMSQR